phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera
Algemene begraafplaats Sint Janshof

Begraafplaats tussen Pijnacker en Nootdorp

Gelegen in het groen langs de Oudeweg tussen Nootdorp en Pijnacker ligt de Algemene begraafplaats Sint Janshof.
Herdenking
Kerst is een periode waarin we met onze dierbaren samenkomen en herinneringen delen. Het is ook een periode waarin we extra stilstaan bij diegene die we zijn verloren.

Om uw dierbare te herdenken nodigen wij u uit, om op zondag 18 december a.s. een kaars op te halen. Deze kunt u bij uw dierbare op de begraafplaats zetten.
Na afloop bent u van harte welkom in de koffiekamer, waar u onder het genot van een hapje en een drankje kunt genieten van kerstmuziek van Vocal Group Close2U.

U bent van harte welkom op algemene begraafplaats Sint Janshof, zondag 18 december tussen 13:30 uur en 15:00 uur.
Adres: Begraafplaats Sint Janshof, Oudeweg 61, Nootdorp
Kunstwerk

Prachtige locatie

De locatie is prachtig. De groene waterrijke polderomgeving vlakbij de Dobbeplas maakt dat de begraafplaats een oase van rust vormt. De ruim opgezette begraafplaats beschikt over veel mogelijkheden voor een mooi afscheid, kleinschalig, maar ook voor grotere groepen. Op Sint Janshof zijn verschillende soorten graven beschikbaar, waaronder Islamitische graven. De begraafplaats biedt ook een urnenmuur waar na een crematie as kan worden bewaard. Ook kan er een herinneringsboom geplaatst worden: een levend monument.

De gemeentelijke begraafplaats Sint Janshof wordt beheerd door de Stichting Algemene Begraafplaats Sint Janshof. De stichting heeft het dagelijks beheer ondergebracht bij de Coöperatieve Uitvaartverzorging De Laatste Eer te Delft.

Na een crematie biedt Sint Janshof een mooie herinneringsplek voor de as, zoals een columbarium, een urnengraf of een herinneringsboom. As-mogelijkheden
Aula gebouw

Adres

Algemene begraafplaats Sint Janshof
Oudeweg 61
2631 PA Pijnacker-Nootdorp
Tel. 015 251 11 84