phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
Op de begraafplaatsen Iepenhof, Jaffa en Sint Janshof zijn diverse faciliteiten beschikbaar. Op de rooms-katholieke begraafplaats Kanaalweg kunnen alleen bijzettingen plaatsvinden. Er zijn daar geen verdere voorzieningen.
Bordje

Faciliteiten begraafplaats Iepenhof

Op Iepenhof zijn er particuliere (familie)graven, algemene graven, rooms-katholieke graven, islamitische graven, kindergraven, voorzieningen voor urnen (nissen, graven en boxen). Het is ook mogelijk om as te verstrooien.  

In het naastgelegen crematorium Iepenhof zijn diverse ruimtes beschikbaar: opbaarruimtes, een aula en ontvangstruimte. Er zijn een geluids- en muziekinstallatie, een orgel en een vleugel beschikbaar.

Op de begraafplaats zijn 2 rolstoelen beschikbaar met een muntslot van € 0,50.

Directiewoning

Faciliteiten begraafplaats Jaffa

Op Jaffa zijn er particuliere (familie)graven, kindergraven beschikbaar. Er zijn een aula- en ontvangstruimte waar catering en een geluids- en muziekinstallatie beschikbaar is. Ook is er een orgel aanwezig.

Naast de aula is ook de oude directiewoning op begraafplaats Jaffa geheel gerenoveerd en beschikbaar als opbaarruimte en locatie voor een kleinschalig afscheid.

Op de begraafplaats zijn 2 rolstoelen beschikbaar met een muntslot van € 0,50.

Sint Janshof

Faciliteiten begraafplaats Sint Janshof

Op de Algemene begraafplaats Sint Janshof in Pijnacker-Nootdorp zijn er particuliere (familie)graven, kindergraven beschikbaar. Ook zijn er Islamitische graven met grafrust voor onbepaalde tijd. Er zijn een aula- en ontvangstruimte waar catering en een geluids- en muziekinstallatie beschikbaar is. 

In het aulagebouw is een familiekamer met twee rouwkamers beschikbaar voor opbaringen.

Op de begraafplaats zijn 2 rolstoelen beschikbaar met een muntslot van € 0,50.

Neem voor meer informatie contact op met De Laatste Eer. Contact