phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera
Begraafplaats Sint Janshof

Begraafplaats Sint Janshof

Algemene begraafplaats Sint Janshof ligt midden in de polder tussen Pijnacker en Nootdorp. Het groen, de natuur, het water, het draagt allemaal bij aan de rust die er heerst op deze mooie plek.
Graven

Soorten graven op Sint Janshof

Op Sint Janshof kan gekozen worden voor: 

  • algemene graven voor 10 jaar
  • particuliere graven die worden uitgegeven voor een termijn van twintig en dertig jaren
  • graven voor onbepaalde tijd.

Tarieven begraafplaats Sint Janshof | Begraafplaats Delft

Graven voor onbepaalde tijd Sint Janshof

De graven voor onbepaalde tijd (zolang als de begraafplaats bestaat), op het gedeelte van de begraafplaats zijn bestemd voor één overledene. Bij aanschaf wordt eenmalig een tarief in rekening gebracht voor aanschaf van het graf, afkoop onderhoud en begraafrecht.  Op de graven kan een monument geplaatst worden dat valt binnen de maatvoering van 1.80 cm bij 80 cm en 1.10 cm hoog. Voor het verkrijgen van de vergunning voor het monument worden eenmalig kosten in rekening gebracht. 

Op dit gedeelte van de begraafplaats is ook aandacht besteed aan de specifieke regels die gelden voor Islamitisch begraven.  Ook is het mogelijk om in het graf een houten bekisting aan te brengen.

Vooraf reserveren van een graf voor onbepaalde tijd is ook mogelijk. U betaalt dan de kosten voor de aanschaf van het graf. De begraafkosten en het afkoop onderhoud worden berekend op het moment dat de overledene wordt begraven.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met De Laatste Eer, de beheerder van Algemene begraafplaats Sint Janshof via telefoonnummer 015-2511184.

Graven
Graven
Sint Janshof biedt een variatie aan soorten graven.